Wie is Wendela?

FOTO.jpg

Wendela is jurist, geregistreerd mediator, moeder en ervaringsdeskundige op het gebied van Lyme. Zij volgde ter ondersteuning van haar herstel van een decennia lang verwaarloosde neuroborrelia een aantal opleidingen, waaronder een basisopleiding Biodynamische Massage en Psychologie, een methode die werkt met de darmperistaltiek; de opleiding 'Feldenkrais, Bewustwording in Beweging' en het basisjaar Craniosacraaltherapie. 

Sinds 2000 is zij gepassioneerd student aan de Ridwhan school, een school voor persoonlijke ontwikkeling en sinds 2014 student Ito Thermie, een Japanse natuurgeneeswijze die werkt met hittetransmissie, infraroodlicht en aromatherapie.

 Wendela is na 34 jaar van een neuroborrelia genezen met biofotonen coherentie therapie, een behandeling die het licht in onze cellen harmoniseert. Zie verder onder Lyme en Licht. Nadat ze genezen was kreeg ze tijdens het kamperen in de duinen nog twee keer een besmette tekenbeet, compleet met rode kring, koorts, dikke klieren, klachten in gewrichten en een verdere beschadiging van het zenuwstelsel. Het werd Wendela tijdens deze laatste twee rondes herstel met biofotonen steeds duidelijker dat het licht alleen op plekken kwam, waar zij aanwezig was. De rode kring begon rondom het hart, maar bleef achter op het linker bekkenbod, waar als sinds haar kindertijd een koude stijve plek zat. Het is algemeen bekend dat de borrelia bacterie bij uitstek floreert op de plekken waar wij stijf zijn, op koude plekken, waar we niet goed ademen. Door met aandacht naar deze plekken te gaan, kwam er beweging in deze heup en verdwenen langzamerhand de laatste klachten.